Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Uw reclame op SV Aartselaar

Een voetbalclub kan niet bestaan en functioneren dankzij de eindeloze inzet van haar medewerkers, trainers, spelers, supporters, etc... Maar uiteraard ook niet dankzij haar sponsors.

Sponsering in deze huidige digitale tijden heeft een heel andere dimensie gekregen dan pakweg 15 jaar geleden. We zijn vandaag de dag 24h op 24h en 7 dagen op 7 dagen verbonden met elkaar. Niet alleen via het internet op de computer thuis. Maar voornamelijk mobiele data en connectiviteit zijn niet meer uit het straatbeeld weg te krijgen.

Wij als SV Aartselaar proberen dan ook om mee op deze digitale sneltrein te springen. Vooreerst is er een volledig vernieuwde website dit volledig schaalbaar is met alle smartphones en tablets.

Wij bieden onze sponsors dan ook de mogelijkheid om reclame te maken op onze reeds drukbezochte website. Daar is sinds 2015 dan ook nog een "Mobile App" bijkomen. Een "app" zowel beschikbaar voor android and Apple IOS.

Verder bieden wij nog enkele bijkomstige business events aan, om zo alle bedrijven van Aartselaar en omgeving een leuk platform te bezorgen die voor de nodige contacten kunnen zorgen.

Wenst U meer informatie hieromtrent en onze mogelijke sponsoringsformules. Neem gerust contact op met onze cel public Relations via : public.relations@svaartselaar.be

Of download onze gloednieuwe Sponsor Informatie MapDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!